Home / / Informatieavond belanghebbenden fabriek Ausnutria Ommen

Informatieavond belanghebbenden fabriek Ausnutria Ommen

OMMEN – Op 13 november houdt Ausnutria een informatieavond voor omwonenden en andere belanghebbenden. Deze bijeenkomst vindt plaats bij restaurant Wildhout in Ommen. Bezoekers worden geïnformeerd over een revisie van de omgevingsvergunning, die de organisatie heeft ingediend bij de Provincie Overijssel.

Tijdens deze bijeenkomst zijn vertegenwoordigers van Ausnutria, Provincie Overijssel, Omgevingsdienst IJsselland en de Gemeente Ommen aanwezig om vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken en eventuele opmerkingen te noteren. Naaste omwonenden hebben een rechtstreekse uitnodiging ontvangen. Echter ook andere omwonenden of belanghebbenden die geen brief hebben ontvangen, zijn van harte uitgenodigd. Aanvang 19.00, de bijeenkomst start om 19.30 uur. Naderhand is er gelegenheid om informeel te spreken. Neem bij vragen contact op met Evert Schilstra, Plant Manager Ausnutria Ommen: evert.schilstra@ausnutria.nl.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.