Home / / Imminkhoeve krijgt PostNL punt

Imminkhoeve krijgt PostNL punt

LEMELE – Vanaf woensdag 4 december heeft de Imminkhoeve in Lemele een PostNL agentschap waar inwoners van Lemele gebruik van kunnen maken. De PostNL agentschap is aan de Lemelerweg 41a.

De supermarkt in Lemele is al enige tijd gesloten. Om die reden zal Imminkhoeve het PostNL punt overnemen. Deze overname betekent concreet dat mensen uit de omgeving bij Imminkhoeve hun pakketten kunnen afleveren, retourneren en ophalen.

Imminkhoeve had vroeger een belangrijke rol in het dorp als ontmoetingsplek. Samen met Plaatselijk Belang Lemele vindt Imminkhoeve het belangrijk dat deze rol van centrale ontmoetingsplek in het dorp op deze manier weer terug in het leven wordt geroepen.

Stichting Imminkhoeve is al sinds 1971 dé plek voor vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zowel jonge als mensen met een hogere leeftijd zijn welkom bij Imminkhoeve voor een zorgeloze vakantie en inmiddels ook om comfortabel te herstellen en revalideren.

Imminkhoeve biedt steeds meer voor inwoners uit de omgeving. Mensen kunnen deelnemen aan wekelijkse yogalessen, deelnemen aan bingoavonden (iedere viere dinsdag van de maand) en genieten van een lunch of diner in het Grand Café.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.