Home / / IJssel-Vecht toernooi Zwolle

IJssel-Vecht toernooi Zwolle

REGIO – De sporthal van Hogeschool Windesheim was afgelopen zaterdag, 26 oktober, het decor van het 8e IJssel-Vecht Judotoernooi en het 3e IJssel-Vecht Opstap Judotoernooi. In totaal kwamen bijna 600 deelnemers uit Nederland, Duitsland en Engeland op de mat om de ereprijzen te verdelen. De samenwerkende judoclubs uit Ommen, Dalfsen en Zwolle kijken dan ook terug op een geslaagd toernooi.

Van Sportcentrum Emsland uit Ommen deden een heel aantal judoka’s mee. Helaas kwam niet iedereen op het podium, maar werd er wel flink strijd geleverd door allen. Bij het reguliere toernooi mochten Janiek Scholten en Lars Brinkhuis een derde prijs in ontvangst nemen. Mart Veurink werd tweede en het goud was voor Niek Lamberts. Bij het opstaptoernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka’s met een witte of gele band werd Mirre Ningbers derde en Thijs Lip werd knap eerste in zijn klasse. Ook de overige judoka’s die niet op het podium kwamen kregen een mooie aanmoedigingsprijs bij het opstaptoernooi.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.