Home / / Harten Troef voor UNICEF ook in Dalfsen

Harten Troef voor UNICEF ook in Dalfsen

DALFSEN – Voor de zesde keer houdt UNICEF door heel Nederland ‘Harten Troef’ voor kinderen. Op meer dan vijftig plekken, waaronder in Dalfsen, zullen bridgespelers meedoen aan het landelijke bridgetoernooi. In Dalfsen vindt voor de 3e keer deze bridgedrive plaats.

De Nederlandse Bridgebond ondersteunt het evenement. Lokale ondernemers hebben voor dit evenement mooie prijzen ter beschikking gesteld. Het doel van de Harten Troef van dit jaar is het bijeenbrengen van geld voor innovatief onderwijs voor jongvolwassenen in Jordanië. Dit om de jeugdwerkloosheid in verschillende gebieden tegen te gaan. Het vijfjarige jubileum van de Harten Troef in 2018 had een fantastisch hoge opbrengst van maar liefst 69.977,77 euro.

In Dalfsen vindt het bridge-evenement plaats op zondag 17 november in Het Roode Hert, Hessenweg 41, aanvang 13.30 uur. Neem voor meer informatie contact op met: Liesbeth Boerkamp: 06-11123285/liesbeth.boerkamp@outlook.com.

Opgave via: www.bridgeclub-dalfsen.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.