Home / / Harry Been in het Verhalencafé in De Spil

Harry Been in het Verhalencafé in De Spil

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 27 november betreedt Harry Been, voetbaldier in hart en nieren, het podium in De Spil. Harry Been was 24 jaar lang betrokken bij de KNVB, werkte voor het NOC*NSF en was directeur van een aantal grote internationale voetbaltoernooien. Maar kan hij zelf eigenlijk wel een beetje voetballen?

Naast voetbal is Harry Been natuurlijk ook gewoon mens, hij woonde jarenlang in Nieuwleusen, kent het dorp en het verenigingsleven. Been studeerde sociale wetenschappen in Groningen, werkte onder andere bij de gemeente Zwolle, en schijnt het geheugen te zijn van Drenthe. Kortom genoeg gespreksstof voor een sportieve en inspirerende avond.

De interviewer van dit Verhalencafé is Chantal Everaardt. Chantal woont in Nieuwleusen, werkt bij RTV Oost als nieuws-verslaggever en presentatrice en heeft samen met Arvid Tibben een eigen bedrijf in het dorp in woningstoffering. Haar enige link met voetbal is haar zoontje van zes, die actief hangende middenvelder en kampioen koprollen maken is. De vragen gaan deze avond uiteraard over voetbal, maar zeker ook over het leven naast de sport.

Na afloop mogelijkheid om Ajax te kijken

Er is een inloop vanaf 19.15 uur en de avond start om 19.45 uur. De toegang is gratis, de koffie lekker, de verhalen boeiend en interessant. Omdat Ajax om 21.00 uur voor de Champions League speelt, zorgt de organisatie voor een tijdig einde. Een ieder kan blijven kijken in de Spil of op tijd thuis zijn. Meer informatie over dit verhalencafé bij Mariëtte Holterman tel. 06-20032985 of mail naar: verhalencafenieuwleusen@gmail.com.

 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De rechtvaardigen’ van Jan Brokken Jan Zwartendijk is na een aantal omzwervingen in 1938 in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.