Home / / Gratis training ‘Vrijwillig tegen eenzaamheid’

Gratis training ‘Vrijwillig tegen eenzaamheid’

OMMEN – Op donderdag 28 november en donderdag 12 december is er voor vrijwilligers die in de gemeente Ommen werkzaam zijn een gratis training ‘Vrijwillig tegen eenzaamheid’. De training bestaat uit twee bijeenkomsten die elk starten om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Beide avonden vinden plaats in het Gezondheidscentrum aan de Jhr. Van Nahuysstraat 64.

Tijdens het werk als vrijwilliger of maatje kun je mensen tegenkomen die aangeven dat zij eenzaam zijn, of waarvan jij vermoedt dat ze eenzaam zijn. En misschien ken jij deze gevoelens zelf ook wel. Maar wat is eenzaamheid eigenlijk? Is eenzaamheid voor iedereen hetzelfde? Hoe ga je er mee om? Deze vragen worden behandeld tijdens de training. Opgeven kan tot 21 november bij Evenmens, 0529-820996, info@evenmens.nl. De training is een initiatief van WijZ welzijn, Samen Doen Ommen, De Kern maatschappelijk werk en Evenmens Ommen.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.