Home / / Gezamenlijk eten bij zaal Kappers

Gezamenlijk eten bij zaal Kappers

HOONHORST – Zondag 10 november vanaf 13.00 uur kunnen senioren weer gebruik maken van de maandelijkse open tafel in zaal Kappers. Hierbij wordt gezamenlijk een warme maaltijd genuttigd, bestaande uit twee gangen.

Zowel echtparen als alleenstaanden zijn welkom. De kosten bedragen 11,50 euro per persoon voor de maaltijd, eigen consumpties zijn daarbij niet inbegrepen. Aanmelden kan tot donderdag 7 november bij mevrouw M. Melenhorst, 0529-401793.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.