Home / / Geslaagd creatief circuit op OBS De Dennenkamp

Geslaagd creatief circuit op OBS De Dennenkamp

OMMEN – Donderdag 21 november was de afsluitende tentoonstelling van vier weken creatief circuit op OBS De Dennenkamp in Ommen. Alle ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen zagen wat de kinderen gemaakt hadden tijdens de workshops koken, figuurzagen, haken, schilderen, salsadansen en knikkerbaan maken.

In kleine groepjes werkten de kinderen uit groep 3 tot en met 8 aan dit onderwerp. Iedereen mocht zelf een keuze maken uit de verschillende workshops. Zo kwamen er kinderen van allerlei leeftijden bij elkaar, met dezelfde belangstelling. Tijdens de tentoonstelling was er ook van ieder kind een werkstuk, gemaakt met acryl gieten te bewonderen. Deze prachtige ervaring kregen de kinderen aangeboden door juf Alyn Swienink, omdat zij al veertig jaar in het onderwijs werkzaam is.

Vol enthousiasme start De Dennenkamp met de voorbereidingen voor het circuit in januari.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Mijn verwondering gaat meerdere malen uit naar diverse vormen van kunst. Ik heb vaak ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.