Home / tweetpost / Fietspad over vistrap stuw Vechterweerd afgesloten

Fietspad over vistrap stuw Vechterweerd afgesloten

DALFSEN – Van maandag 9 december tot en met vrijdag 13 december vervangt het waterschap het brugdek in het fiets- en wandelpad over de vistrap bij de stuw Vechterweerd. In deze periode is hier geen doorgang voor fietsers en wandelaars mogelijk.

De werkzaamheden zijn afgestemd met de wegbeheerder: de gemeente Dalfsen. Vanaf de noordkant (Broekhuizen) blijven de stuw en de sluiswachterswoning bereikbaar. Op 20 november zijn al borden geplaatst waarop de komende afsluiting staat aangegeven. Regelmatige passanten zijn daarmee vroegtijdig geïnformeerd.

Lees ook

Sloten en oevers maaien voor goede aan- en afvoer van water

REGIO – Om te voorkomen dat sloten, kanalen en waterbergingen dichtgroeien, start Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.