Home / Uncategorized / EP al een decennium lang een begrip in Ommen

EP al een decennium lang een begrip in Ommen

OMMEN – Nog maar net van school en nauwelijks droog achter de oren gingen Sander Bremmer en Remon Elsman aan de slag bij EP: Ommen. We spreken over het gedenkwaardige jaar 2009.

De twee junior verkopers konden het goed met elkaar vinden en hadden plezier in het werk. De werkethos en de arbeidsvreugd van de twee werknemers schepte vertrouwen bij ‘de hogere legerleiding’. Een jaartje of vijf kregen de twee het commando over het filiaal in Ommen. Twee jaar terug werd de zaak definitief overgenomen en sindsdien is het duo zelfstandig ondernemer. De loop bleef toenemen in de witgoedwinkel, al doe je met die typering de business zwaar  kort. Ook wie op zoek is naar een laptop, tablet, koffiezetapparaat of stofzuiger kan bij EP (Electronic Partner) terecht. Hoewel fit en beweeglijk hebben ook Bremmer en Elsman maar een paar handen. Versterking werd gevonden in de generatiegenoten Dylan Troost en Ruud van Lingen. “We vormen met z’n vieren echt een team”, vertelt Bremmer. Elsman bevestigt de boodschap van zijn compagnon. “Die aanvulling was echt nodig. Mede omdat ons assortiment behoorlijk is uitgebreid. We waken ervoor stil te staan en blijven vernieuwen. Dat is onze kracht.”

Bremmer knikt instemmend en vult aan, “ik ben trots dat we de zaak hebben overgenomen en nu op onze eigen manier runnen. Je ziet klanten terugkomen, dat doet me dat goed. Het bewijst dat je goed bezig bent. Vriendelijk en goed informeren, bakje koffie erbij, dat is onze kracht.”

“Onze service is prima, ben ik van overtuigd”, zegt Elsman. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. De klanten behandelen zo je zelf ook behandelt wilt worden. En ja, in die tien jaar hebben we toch wat opgebouwd. Daar staan we in de feestmaand graag bij stil, met enkele verrassende acties.” Welke dat zijn houden de jonge ondernemers nog even onder de pet. Slechts een tipje van de sluier wordt opgelicht. “Er komt een laptop in de aanbieding waar ik flink respons op verwacht. Ik verklap verder niks. Wie benieuwd is moet de folder en advertenties maar raadplegen. Of langskomen, nog beter.”

En de toekomstplannen? Bremmer is er niet mee bezig. “We draaien op dit moment lekker, werken met een goed team en zijn dik tevreden.”

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 pakt de eerste punten in Almelo Na de, enigszins ingecalculeerde, nederlaag van vorige week, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.