Home / / EHBO Ommen viert 40-jarig jubileum

EHBO Ommen viert 40-jarig jubileum

OMMEN – Zaterdagmiddag 26 oktober vierde EHBO Ommen haar 40-jarig jubileum. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er diverse toespraken gehouden. Ook burgemeester Hans Vroomen deed een woordje.

Duidelijk werd dat de vereniging zeer dringend op zoek is naar nieuwe vrijwilligers. Er werd benadrukt hoe belangrijk deze voor de vereniging zijn. Tevens werd jubilaris Evert-Jan Dijk (63) in het zonnetje gezet. Hij is al aangesloten bij de EHBO vereniging Ommen, sinds de oprichting.

Nieuwe EHBO cursussen starten in februari, zie: www.ehbo-ommen.eu/

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.