Home / / Dames van OZC delen de punten met De Zweef

Dames van OZC delen de punten met De Zweef

OMMEN – Afgelopen zaterdag was er een belangrijke wedstrijd op het hoofdveld van OZC. De dames van OZC 1 namen het op tegen De Zweef. Uitslag: 3-3.

Nadat het team uit Nijverdal had gekeken bij de wedstrijd van OZC tegen Hellendoorn, waren ze al voorbereid op wat de kwaliteiten zijn van OZC. Binnen drie minuten lag de bal al in het net bij de tegenstander. Een eigen goal van De Zweef zorgde voor de voorsprong in het voordeel van OZC. De wedstrijd verliep na de 1-0 gelijk opgaand.

In de dertigste minuut kopte een speler van De Zweef vanuit een corner de bal erin: 1-1. OZC reageerde gelijk met een goal van Ilona Boezelman. Uit de kluts kwam de bal voor de voeten van Ilona Boezelman. Ze bleef rustig voor de goal en schoot hem rechtsonder in de hoek. Vlak voor rust maakte De Zweef de 2-2.

In de tweede helft scoorde Tanja Hamhuis gelijk vanuit een mooie aanval. Mooie voorzet van Inez Pat en koeltjes binnengetikt. De wedstrijd bleef heen en weer gaan en De Zweef schoot de 3-3 er in. Al met al een wedstrijd met kansen over en weer en uiteindelijk een gelijkspel.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.