Home / / Een hartelijk welkom voor Sinterklaas in De Spil

Een hartelijk welkom voor Sinterklaas in De Spil

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag kregen Sinterklaas en zijn Pieten een warm welkom in De Spil. Dweilorkest De Bruggebloazers uit Balkbrug luisterden het geheel muzikaal op en Gymnastiekvereniging Nieuwleusen liet zien wat ze op turngebied in huis had. Even leek het erop dat de Pieten alleen waren gekomen, want Sinterklaas was nergens te bekennen. Na veel hilariteit bleek dat de Inpakpiet iets te fanatiek was geweest met inpakken van de cadeautjes. Ook Sinterklaas bleek helemaal ingepakt. Alle kinderen hebben genoten van een fantastisch feest, dat mede mogelijk werd gemaakt door Bonte Nili.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Politiek verwoord Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze editie is het CDA aan het woord: Den Haag: dichtbij of ver weg?

“Doe er wat aan, jullie zitten in Den Haag in de coalitie!” Als fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.