Home / / Drie Koren Concert in Plaskerk

Drie Koren Concert in Plaskerk

LEMELERVELD/RAALTE – Mannenkoor Salland Vocaal, vrouwenkoor Sincero uit Heino en gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld verzorgen op zondag 10 november een concert in de Plaskerk. Ook sopraansoliste Yvonne Boerdam verleent aan enkele nummers van dit ‘Drie Koren Concert’ haar medewerking.

Sincero staat onder leiding van Sonia Bjornsen en de andere twee koren staan onder leiding van Wim van Lenthe. Het programma is zeer afwisselend. Zo komen onder andere werken van Mozart en Billy Joel voorbij. De entree bedraagt 9 euro. Aanvang is om 15.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Kaartverkoop aan de Plaskerk en bij de koorleden.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.