Home / / Crescendo Ommen meets Riekus Hamberg

Crescendo Ommen meets Riekus Hamberg

OMMEN – Op zaterdag 7 december geeft Muziekvereniging Crescendo een concert samen met organist Riekus Hamberg in de Hervormde Kerk in Ommen. De Hervormde Kerk is voor de harmonie een uitgelezen kans om samenwerking met een organist te zoeken. Riekus Hamberg, een bekende dirigent en organist, levert een bijdrage met enkele mooie orgelstukken. Samen spelen ze in elk geval het koraal ‘To my country’ van Bernard Zweers.

Crescendo o.l.v. Paul van Dalen, heeft muziek uitgezocht die zeer goed tot zijn recht komt in de oude kerk. Zoals ‘The New Village’ van Kees Vlak en ‘Feeling good’, zoals Michael Bublé het zong. Als contrast speelt het orkest het vrije ‘Thrift Shop’ van Ben Haggerty, waarin de muzikanten improviseren dat het een lieve lust is. Crescendo laat u hiermee alle speculaas vergeten en verlangen naar de kersttijd. Dit gratis toegankelijke concert in de Hervormde Kerk begint om 20.00 uur.

Lees ook

Vechtdal verbetert fietsnetwerk verder

REGIO – Gebruikers van de fietsknooppunten fietsen binnenkort langs nog mooiere routes in het Vechtdal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.