Home / / Chillpoint special

Chillpoint special

LEMELERVELD – Op vrijdag 22 november houdt Saam Welzijn in samenwerking met Thuis Lemelerveld weer een Chillpoint special voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Op deze avond worden er spelletjes gespeeld, hapjes gemaakt en op muziek gedanst. Plezier en kennismaking staan deze avond centraal.

Iedereen uit Lemelerveld en omstreken is welkom van 19.00 t/m 20.30 uur in het jongerencentrum Chillpoint onder het Kulturhus de Mozaïek, Kroonplein 58 in Lemelerveld. Indien nodig zijn ook de begeleiders/verzorgers welkom om de avond bij te wonen. De entree is 1 euro per persoon. Hier zit een welkomstdrankje en een hapje bij inbegrepen. Daarnaast zijn er consumpties te koop tegen een kleine betaling. De soos/disco is rolstoeltoegankelijk en in het gebouw is een invalidentoilet aanwezig. Opgave is verplicht zodat de organisatie rekening kan houden met het deelnemeraantal. Mail bij vragen en/of opgave naar: h.vdberg@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.