Home / / Camping de Kleine Wolf is de nummer 1 camping van Nederland

Camping de Kleine Wolf is de nummer 1 camping van Nederland

STEGEREN – Op donderdag 21 november is Camping de Kleine Wolf tijdens de beurs in Leipzig uitgeroepen tot ‘de nummer 1 camping van Nederland’. Deze prijs is uitgereikt door Europa’s grootste kampeermagazine, Caravaning en is gebaseerd op beoordelingen van campinggasten. In 2018 mocht Camping de Kleine Wolf deze prijs ook al in ontvangst nemen.

Meer dan 2.000 geclassificeerde campings in Europa maakten kans op de felbegeerde titel ‘Beste camping’ waarbij de Kleine Wolf 1e werd van Nederland. Deze 1e plek is te danken aan het ADACSuperplatz predicaat waarvoor campings aan strenge eisen moeten voldoen en recensies van campinggasten op ACSI, Zoover, Camping.info, Facebook en Google. Beoordelaars vinden de Kleine Wolf ‘een moderne, chique, zeer schone en goed onderhouden camping, waar kinderen zich geen moment hoeven te vervelen’. Camping de Paal in Bergeijk eindigde op de 2e plek en vakantiepark Ter Spegelt in Eersel werd 3e .

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.