Home / / Burgemeester Vroomen op ledenbijeenkomst ChristenUnie

Burgemeester Vroomen op ledenbijeenkomst ChristenUnie

OMMEN – De ChristenUnie Ommen houdt een ledenbijeenkomst op dinsdag 26 november in de Carrousel (Dantezaal) in Ommen. Binnenlopen en een kop koffie drinken kan al vanaf 19.30. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Vanaf 20.00 zullen in snel tempo enkele huishoudelijke zaken afgewikkeld worden. Daarna is er tijd voor actuele vragen aan de fractie, zoals over de winkeltijden in Ommen. Vanaf 20.30 uur vertelt burgemeester Hans Vroomen over het burgemeester zijn en over zijn kijk op Ommen. Wethouder Bart Jaspers Faijer is ook aanwezig. Met beide kan op deze avond van gedachten worden gewisseld. De avond wordt afgesloten rond 22.00 uur.

Lees ook

‘Aan de bak-dag’ op Hoogengraven

OMMEN – Daltonschool Hoogengraven komt in actie tegen mensenhandel. De Kinderraad van de basisschool in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.