Home / / Boekenverkoop in Bibliotheek Ommen

Boekenverkoop in Bibliotheek Ommen

OMMEN – Sommige boeken uit de bibliotheek zijn zo mooi dat je zou willen dat je ze nooit meer terug hoefde te brengen. Dat komt goed uit, want op maandag 2 december 2019 begint weer de verkoop van afgeschreven boeken in de Bibliotheek Ommen.

Om in de bibliotheekkasten ruimte te maken voor actuele titels, worden afgeschreven boeken uit de collectie verkocht. De prijzen zijn schappelijk: 50 cent per stuk of 5 euro voor een tas vol. Heb je eenmaal wat mooie aanwinsten gescoord, blijf de tafels met te verkopen boeken dan in de gaten houden. Deze voorraad wordt regelmatig aangevuld. De verkoop loopt tot en met 13 januari.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.