Home / / Bezielende Baltische koormuziek in Vilsteren

Bezielende Baltische koormuziek in Vilsteren

VILSTEREN – Vocaal ensemble Exicon brengt op zondag 10 november een bijzonder Baltisch programma in de Willibrorduskerk te Vilsteren. Hedendaagse koormuziek en fragmenten uit het boek ‘Baltische Zielen’ van Jan Brokken wisselen elkaar daarin af. 

Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren. Voorafgaand aan het concert is er de mogelijkheid een herfstwandeling te maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum in Vilsteren. Na afloop van het concert is het landgoedcentrum geopend voor een nazit met een drankje bij het haardvuur.

Het concert begint om 15.00 uur, de entree bedraagt 10 euro. Jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.