Home / / Benefietvoorstelling Veerkracht voor de Stichting ALS

Benefietvoorstelling Veerkracht voor de Stichting ALS

DALFSEN – Dalfsenaren Rob Lengkeek (audio-visuele producties) en Koos Geerds (gedichten) vormen al jarenlang een creatief team. Zij hebben samen de productie Veerkracht gemaakt en deze aangeboden aan het ALS Team Dalfsen. Dit team houdt op zaterdagavond 23 november hiermee een benefietvoorstelling in de Stoomfabriek. De opbrengst is voor de Stichting ALS.

Belangrijke thema’s in de voorstelling Veerkracht zijn: natuur en veerkracht, erosie en verval, verwachting en uitzicht. Van Dalfsenaar Gerrit Kolkman, die al bijna vier jaar de ziekte ALS heeft, zijn door Lengkeek foto’s gemaakt en Geerds schreef speciaal voor Veerkracht een gedicht over ALS. De voorstelling belooft afwisselend en boeiend te worden. De kunstenaars nemen de bezoekers mee naar de afwisselende landschappen en perspectieven. De voorstelling duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De toegangsprijs is 19,50 euro.

Kaarten zijn te bestellen via: www.theaterdestoomfabriek.nl/productie/veerkracht/.

Lees ook

Bingo in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt met enige regelmaat bingo-bijeenkomsten in De Olmen. Op iedere tweede …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.