Home / / Balans verandert je leven

Balans verandert je leven

Advertorial

Xsensible Stretchwalker® is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden. De oorsprong van Stretchwalker® is gebaseerd op het balansprincipe van de oude= traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta / platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst.

De Xsensible Stretchwalker® is de ideale schoen voor verschillende activiteiten. Voor mensen die problemen ondervinden met lopen of gevoelige voeten, pijnlijke gewrichten in de knieën, heupen en onderrug hebben is Xsensible Stretchwalker® de oplossing. De Stretchwalker® zool werkt als een schokbreker.

Alle Xsensible schoenen zijn voor zien van stretch leder en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretchleer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, zijn lichtgewicht en ademend. verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en hebben een uitneembaar comfort voetbed. Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten, hamer tenen en hallux valgus klachten.

Bent u benieuwd hoe een schoen u blij kan maken? Kom op donderdag 14 november tot en met zaterdag 16 november vrijblijvend deze schoenen uitproberen. En zeg nou eerlijk, wie wil nou niet lekker lopen? De Xsensible stretchwalkers zijn te koop bij Helga Schuurman Schoenen en Podologie aan de burg. Backxlaan 37 in Nieuwleusen.

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.