Home / / Alzheimer Café in Dalfsen

Alzheimer Café in Dalfsen

DALFSEN – Op maandagavond 18 november is er Alzheimer Café in Zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22 in Dalfsen. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom. Jacqueline Rempt van dementie-winkel.nl komt deze avond vertellen over hoe je de leefomgeving van iemand met dementie aan kunt passen om stress weg te nemen.

Om 19.30 uur start het programma en de koffie staat vanaf 19.00 uur klaar. De avond duurt ongeveer tot 21.30 uur. Jacqueline Rempt laat belangstellenden deze avond kennis maken met ‘De Brein Omgevings Methodiek’ van dr. Anneke van der Plaats. Wanneer mensen met dementie de omgeving intuïtief kunnen begrijpen, dan kunnen zij langer normaal functioneren en voelen ze zich prettiger. Voor informatie kan contact opgenomen worden met Janny Velthuis, Mantelzorgconsulent Saam Welzijn: 06-11276383.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.