Home / / (Advertorial) Steun met uw glasvezelaanmelding een vereniging of goed doel

(Advertorial) Steun met uw glasvezelaanmelding een vereniging of goed doel

Waarom aanmelden via Voscomtronics?

Aanmelden via Voscomtronics is NIET duurder dan aanmelden bij een van de providers.

De verschillende aanbieders zullen u de komende tijd per post, telefonisch of aan de deur benaderen met de vraag of u zich bij hen aan wilt melden. Wilt u zeker weten dat u kiest voor het juiste abonnement bij de juiste aanbieder? Dan kiest u voor een onafhankelijk advies bij Voscomtronics!

Met uw aanmelding via Voscomtronics steunt u tevens een vereniging uit uw kern. Wij ontvangen ter compensatie van de tijd die wij investeren in het informeren en onafhankelijk adviseren van u als toekomstige glasvezelklant van Glasvezel buitenaf een commissie voor elke aanmelding. Een deel van deze commissie geven wij terug aan een plaatselijke vereniging, goed doel, of het plaatselijk belang van uw kern. Schrijft niet 35%, maar minstens 40% van een kern zich in? Dan zet Glasvezel buitenaf de verdubbelaar in, en ontvangen zij € 20,= per aanmelding!! Zo kan het bedrag flink oplopen. Met dit geld kunnen zij mooie dingen doen of organiseren voor de gemeenschap.

Waarom glasvezel?

Glasvezel heeft de toekomst! Een snellere en stabielere verbinding voor internet, tv en telefonie, die over een paar jaar niet meer weg te denken is. En dat in 9 van de 10 gevallen voor hetzelfde bedrag als uw huidige abonnement.

Wilt u zich aanmelden, of wilt u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: rico@voscomtronics.nl – 06-27231100. Via onze website: VCT-ommen.nl/glasvezel. Of kom langs in onze winkel; Voscomtronics, Varsenerstraat 8h in Ommen (de koffie staat klaar).

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.