Home / / Zoekplaatje van de Week

Zoekplaatje van de Week

Dit is één van 20 foto’s uit een album gemaakt door fotograaf Terra op 22 september 1960. Het album is gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de raadsleden Immink, Seinen, Moerman en Hurink, zoals de heren worden aangeduid op de voorzijde van het album.

We kregen het album van Teun van Reeuwijk, zoon van oud burgemeester Cornelis Pieter van Reeuwijk. Op de voorgrond staat één van de jubilarissen: Johannes Hurink, raadslid vanaf 1935 t/m 1962. Albert Jan Immink en Gerrit Jan Seinen waren ook raadslid vanaf 1935. H. Moerman (voornaam nog onbekend bij ons) was raadslid vanaf 1933 t/m 1964, maar met een (extra) onderbreking direct na de oorlog. Wij willen graag ook van de andere aanwezigen op de foto namen hebben, wie helpt ons daarbij?

Met dank aan Ans den Hollander voor de informatie over het vorige zoekplaatje (CCO095, 100.000ste bezoeker van zwembad “Olde Vechte”) uit deze reeks: “Rechts achter Arie staat Betsie Potgraven. Links (met vinger aan de mond) Ciska Jutten. Jongen helemaal achteraan Hans Donderwinkel”.

Reacties met vermelding van archiefnummer IL0014 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autocentrum Cents, een allround autobedrijf waar je als klant een naam hebt en geen nummer bent.

Lees ook

Kaas van Schut brengt weer een kaaswinkel naar Ommen

(Advertorial) OMMEN – Het centrum van Ommen heeft sinds vorig weekend weer een kaaswinkel. Met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.