Home / / Yvonne Meijer uit Witharen wint ‘Night-Run’ Diepe Hel

Yvonne Meijer uit Witharen wint ‘Night-Run’ Diepe Hel

HOLTEN – De uit Witharen afkomstige Yvonne Meijer heeft zaterdagavond de ‘Night-Run’ Diepe Hel in Holten op haar naam geschreven. In totaal deden achttien leden van ACO van Elderen mee in de diverse categorieën en afstanden. Drie keer werd beslag gelegd op een podiumplaats.

De zes kilometer voor vrouwen werd voor de delegatie een absolute topavond. Yvonne Meijer was ongenaakbaar. ‘De hinde uit Witharen’ pakte vanaf de start de kop, kon tempo houden en kwam als eerste over de streep in een zeer rappe 22.59 minuten. Met liefst drie minuten voorsprong op de naaste concurrentie. Bij de mannen finishte Michiel Veldman net naast het podium. Hij werd vierde in 19.56 minuten.

Bij de 1000 meter voor de jongste jeugd scoorden Lincoln Martin en Jip Seinen een podiumplaats. Lincoln pakte het zilver in 3.44 minuten, terwijl de 3.52 van Jip goed was voor brons. Wiep Seinen greep nipt naast een plek op het ereschavot. Haar 3.46 minuten was goed voor een vierde plaats in de categorie Meisjes 10-12.

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.