Home / / Workshop paneel schilderen in Lemelerveld

Workshop paneel schilderen in Lemelerveld

LEMELERVELD – De activiteitencommissie van Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld organiseert een workshop paneel schilderen onder leiding van Bertina Tilma. Deze vindt plaats op woensdag 9 oktober, van 19.00 tot 22.00 uur.

Kunstenares Bertina Tilma zal de deelnemers stap voor stap op ieders tempo begeleiden tijdens het schetsen en schilderen. Het resultaat wordt realistisch, zeer vrolijk of komisch. Deelnemers schilderen op een paneel van 40 bij 40 centimeter. Deelname kost 29,50 euro en aanmelden kan via info@kulturhuslemelerveld.nl.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.