Home / / Workshop fondsen werven

Workshop fondsen werven

DALFSEN – Het Vrijwilligerspunt Dalfsen houdt op woensdag 30 oktober om 19.30 uur een workshop ‘Fondsen werven’ in de Trefkoele+. De workshop wordt gegeven door Frank Hottentot, adviseur van de SESAM academie. Frank was in zijn werkzame leven projectmanager bij KPN en sinds 2004 actief bij de SESAM academie. Alle medewerkers en bestuurders van stichtingen en verenigingen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis workshop. Aanmelden kan tot 28 oktober via info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.