Home / / Woonwijk De Laarakkers krijgt opknapbeurt

Woonwijk De Laarakkers krijgt opknapbeurt

OMMEN – Voor de verbetering van de straten en vervanging van de riolering in de woonwijk De Laarakkers in Ommen is een bedrag nodig van 2,3 miljoen euro. Dat blijkt uit onderzoek dat is gedaan in opdracht van het gemeentebestuur met meerdere scenario’s.

De wijk De Laarakkers dateert uit de zestiger jaren van de vorige eeuw en bewoners klagen over de onderhoudstoestand. In juni 2018 heeft het college toegezegd inzicht te geven in de onderhoudstoestand en op basis van de inzichten te komen met een integraal plan voor het aanpakken van de wijk. Met het opknappen van de wijk de Laarakkers vraag het college zich af of er ook niet andere wijken in Ommen zijn waar dezelfde opgaven spelen. Dit is denkbaar voor de wijken De Strangen en de Zeeheldenbuurt. Voor aanvang van de uitvoering van de werkzaamheden in de wijk wordt afstemming gezocht.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.