Home / / Werkgroep Bewust Wonen start in Dalfsen nieuwe energiebespaaractie

Werkgroep Bewust Wonen start in Dalfsen nieuwe energiebespaaractie

DALFSEN – Deze maand oktober start de werkgroep Bewust Wonen van Groen Gebogen in het centrum van Dalfsen een energiebespaaractie.

Bewoners kunnen al iets opgemerkt hebben. De afgelopen week verschenen bij buurtgenoten borden in de tuin met zonnebloemen. Hierop staat de besparing op hun jaarlijkse energierekening door de aanschaf van zonnepanelen. In Dalfsen Centrum valt namelijk nog heel wat meer energie te besparen en duurzaam op te wekken. Een avond hierover wordt gehouden tijdens een buurtbijeenkomst op woensdag 30 oktober om 20.00 uur in ‘de Overkant’. Iedereen is van harte welkom.

Programma
De werkgroep licht tijdens de avond toe wat de buurt de komende periode van hen kan verwachten. Een leverancier van zonnepanelen licht zijn aanbod en werkwijze toe. Buurtbewoners kunnen vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen en al hun vragen stellen. Ook kunnen zij aangeven in welke energiebesparende maatregelen zij in de toekomst interesse hebben.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.