Home / / Wekelijks mondharmonica spelen in Rosengaerde

Wekelijks mondharmonica spelen in Rosengaerde

DALFSEN – Sinds jaar en dag klinkt er iedere vrijdagmiddag, mondharmonicamuziek in de Blauwe Bogenzaal van Rosengaerde. Het zijn de repetitieklanken van een aantal mondharmonicaspelers. Het heeft iets gezelligs en het brengt sfeer in de ruimte.

Iedere vrijdag komen er toehoorders naar de zaal om te genieten van deze muziek. De groep mondharmonicaspelers, ook wel bekend onder de naam ‘de Monda’s’ heet graag nieuwe leden welkom. Mensen die mondharmonica spelen of dit willen leren, zijn van harte welkom. De repetities zijn iedere vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in de Blauwe Bogenzaal van Rosengaerde in Dalfsen.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de dirigent: mevr. A. Bos: 0529-482482 of met Saam Welzijn: 0529-793012/info@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.