Home / / Wecycle en schoonmaakactie op de Kinderboerderij Ommen

Wecycle en schoonmaakactie op de Kinderboerderij Ommen

OMMEN – Op zaterdag 5 oktober houdt Kinderboerderij Ommen een grote inzamelingsactie voor kleine apparaten met een stekker. De Kinderboerderij is al jaren het Wecycle inzamelpunt van kleine kapotte apparaten met een stekker. Op 5 oktober wordt deelgenomen aan een grote landelijke actie om extra geld via de Wecyclebak op te halen.

Naast de inzameling is er met Natuurlijk Schoon een actie tegen afval in het Laarbos en rondom de boerderij. Belangstellenden die deze dag met de schoonmaakactie willen helpen kunnen zich aanmelden bij de boerderij of via email: communicatie@kinderboerderijommen.nl. De schoonmaakactie start om 14.00 uur, het brengen van kapotte apparaten kan de gehele dag.

Voor ons een apparaat met een stekker, voor jou een cadeautje. Het kan toch niet gekker.

Lees ook

Speuren naar Sporen met de boswachter

OMMEN – De Vereniging Natuur en Milieu De Vechtstreek houdt, zoals elk jaar, de excursie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.