Home / / Voorlichtingsavond tijdens de week van de mediation

Voorlichtingsavond tijdens de week van de mediation

(Advertorial)

Wist u al dat mediation niet alleen iets is voor echtscheidingen? Dat mediation ook geschikt is bij burenruzies, arbeidsgeschillen, huurkwesties, zakelijke geschillen of onenigheid in de familie? U kunt er alles over te weten komen. Want in De Week van de Mediation (14 t/m 18 oktober) geven drie mediators uit Dalfsen voorlichting over wat mediation is en hoe mediation kan helpen bij het oplossen van conflicten.

Sabine Breuls, Onno Looijestijn en Erik Koster vertellen u er graag alles over. Belangstellenden, of mensen die misschien zelf met een conflict te kampen hebben, kunnen zich laten informeren op één van de volgende voorlichtingsavonden: woensdag 16 oktober a.s. om 19.30 uur in De Spil in Nieuwleusen en donderdag 17 oktober a.s. om 19.30 uur in De Trefkoele+ in Dalfsen. Koffie en thee staan klaar. Na afloop kunt met één van de mediators ook een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek over een eigen conflictsituatie. Verdere informatie

Sabine Breuls van Sabine Breuls Advocatuur & Mediation, 0529-434755, info@sabinebreuls.nl Onno Looijestijn van Looijestijn Mediation, 06-2396 0068, looijestijnmediation@outlook.com Erik Koster van Koster Mediation, 06-3727 8754, erik@kostermediation.nl

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.