Home / / Volgende VerhalenCafé vol energie

Volgende VerhalenCafé vol energie

NIEUWLEUSEN – Hoe Nieuwleusen Leefbaar te houden? Daarover gaat het op 30 oktober in het volgende VerhalenCafé in de Spil. Vrijwilligers van Nieuwleusen Synergie vertellen dan hoe ze dat graag samen met Nieuwleusenaren doen.

Vrijwilligers van Synergie vertellen niet alleen wat ze doen. Ze horen ook graag wat de bezoekers van het VerhalenCafé zelf al doen. En wellicht zijn er ook ideeën en andere voorbeelden die we ook in Nieuwleusen kunnen gebruiken. Ook vragen zijn welkom: ‘Hoe kies ik voor groene energie van Nieuwleusen Synergie’? Of ‘hoe weet ik of ik mijn huis moet isoleren’ en ‘hoe start ik samen met mijn buren een project’ ?

Op www.nieuwleusensynergie.nl staat dat alle inkomsten uit initiatieven rechtstreeks terugvloeien naar inwoners van Nieuwleusen. Het motto is dan ook: ‘deur ons, veur ons’. Waartoe dit in de afgelopen zeven jaren heeft geleid, is te horen in het VerhalenCafé op woensdag 30 oktober vanaf 20.00 uur. De organisatie van het VerhalenCafé heet oud en dit keer vooral jong van harte welkom.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.