Home / / Eerste driepunter voor SV Dalfsen in eerste klasse

Eerste driepunter voor SV Dalfsen in eerste klasse

DALFSEN – SV Dalfsen speelde uit tegen WVV uit Winschoten en pakte voor het eerst in de eerste klasse F de volle winst. Drie punten werden meegenomen uit het hoge noorden: 2-3.

Op papier was het zeker geen gemakkelijke wedstrijd; WVV staat op een derde plaats, S.V. Dalfsen op een twaalfde plaats en bovendien was er nog geen uitoverwinning voor Dalfsen dit seizoen. Maar op het veld waren de verschillen niet te zien. Sterker, Dalfsen kwam goed uit de startblokken en wist in de 19e minuut de 0-1 te scoren, doelpuntenmaker: Daan van der Vegt. Drie minuten erna lag de 0-2 er al in, dit keer door Joren Rietman.

Toen de rust werd bereikt met een 0-2 tussenstand dachten de meegereisde supporters voorzichtig aan een mooie middag. WVV dacht hier anders over en scoorde in de 66e minuut de aansluitingstreffer (1-2). Toen in de 80e minuut de gelijkmaker viel was de overwinning voor Dalfsen weer ver weg. Dalfsen bleef het proberen en scoorde in de 91e minuut de winnende 2-3 door opnieuw Rietman. Met deze overwinning stijgt Dalfsen met stip naar de tiende plaats en nestelt zich in de middenmoot. Zondag speelt Dalfsen wederom een uitwedstrijd tegen Noordster uit Oude Pekela, aanvang 14.00 uur.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.