Home / / Veel belangstelling tijdens opening theaterseizoen de Stoomfabriek

Veel belangstelling tijdens opening theaterseizoen de Stoomfabriek

DALFSEN – Vorige week werd het theaterseizoen bij de Stoomfabriek in Dalfsen ‘geopend’. Dit gebeurde officieel door burgemeester Erica van Lente door het verwijderen van een groot doek in de hal van het theater.

Een team van bestuursleden, programmeurs en niet te vergeten vrijwilligers hebben voor het komende seizoen een mooi programma opgezet. Burgemeester van Lente roept iedereen op om het theater te komen bezoeken. Tijdens de gehele middag waren er in het theater optredens van diverse artiesten. Dalfsenaar Jan Wolfkamp, het Xapp Jeugdtheater, Ernest Beuving, Dansstudio Ses, Salonorkest Spoom en nog een aantal andere artiesten vermaakten het ‘doorlopende publiek’ met toneel, muziek, cabaret en dans. ‘s Avonds traden de bands Sloe Gin en Po’Maddy op.

Het totale programma van theater de Stoomfabriek is te vinden op: www.theaterdestoomfabriek.nl.

Foto’s: Johan Bokma

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.