Home / / Uniek cadeau voor Grand Café Het Oude Station

Uniek cadeau voor Grand Café Het Oude Station

DALFSEN – Grand Café Het Oude Station in Dalfsen heeft maandag een uniek cadeau ontvangen van de NS. Uitbater Joost Eilert ontving vier retro treinbanken.

In 2018 waardeerde 95% van de reizigers station Dalfsen met een zeven of hoger. Dalfsen deelde de eer van het meest gewaardeerde/fijnste station van Nederland met twee andere stations die dezelfde score hadden. Eigenaar Joost Eilert van Grand Café Het Oude Station had een groot aandeel hierin.

De Nederlandse Spoorwegen bedankte hem daarvoor en schonk hem afgelopen maandag vier retro treinbanken. Het is een uniek cadeau aan Grand Café Het Oude Station. Ondernemers zijn een belangrijke schakel in het aangenaam verblijven voor reizigers op een station. Joost Eilert van Grand Café het Oude Station verbouwde zijn pand, zette er een mooi en aangenaam terras neer en zorgt ervoor dat het er buiten ook netjes blijft uitzien.

“Zijn inzet waarderen wij zeer en daarom bieden wij een uniek cadeau aan in de vorm van vier oude retro treinbanken”, aldus de NS. “Deze treinbanken komen uit een oud ICM-treinstel en worden op deze manier op een duurzame manier hergebruikt.”

“Stations dragen bij aan de ervaring van de reizigers en NS heeft nog eens 200 stations op het oog om de komende vijf jaar verder te verbeteren. Dit gebeurt onder de pijlers; lekkere koffie, beschut wachten, een schoon toilet en een watertappunt”, zegt Leonie Bosselaar van de Nederlandse Spoorwegen. Joost Eilert is zeer verguld met deze aanwinst: “Deze twee retro treinbanken passen goed bij ons en wij zullen zorgen voor een mooi plekje in ons Grand Café.”

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.