Home / / Uit eten in de Olmen met Proeflokaal Zuid

Uit eten in de Olmen met Proeflokaal Zuid

NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 11 oktober kunnen senioren uit Nieuwleusen en buurtbewoners rondom de Olmen samen eten. Vanaf 12.00 uur wordt er een verrassende en verse maaltijd aangeboden door de nieuwe horecaman de heer Dijsselhof.

Café De Brouwerij aan de Burgemeester Backxlaan 327 is dan omgedoopt tot Proeflokaal Zuid. Dijsselhof levert graag een bijdrage aan de Nieuwleusener samenleving en biedt daarom een aantal mooie maaltijden uit eigen keuken aan. Speciaal voor senioren en buurtbewoners worden de maaltijden geserveerd in de Olmen, op de tweede en vierde vrijdagmiddag van de maand. Voorafgaand kan er gezellig een glaasje gedronken worden. De maaltijd wordt rond 12.00 uur geserveerd, na afloop is er genoeg gelegenheid om nog wat na te praten. Er zijn gastdames aanwezig die een handje helpen en voor vervoer kan gezorgd worden.

Voor het eten en de consumpties wordt een eigen bijdrage gevraagd. Aanmelden (noodzakelijk) voor 4 oktober bij Saam Welzijn: 0529 -793012 of info@saamwelzijn.nl

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.