Home / / Tweede spelletjesavond in De Overkant

Tweede spelletjesavond in De Overkant

DALFSEN – In Dalfsen vindt woensdagavond de tweede spelletjesavond plaats. Deze begint om 19.30 uur en vindt plaats in Zalencentrum De Overkant. “Na een geslaagde eerste spelletjesavond hebben we het besluit genomen om wekelijks op woensdagavond een spelletjesavond te houden”, laat de organisatie weten.

Deelnemers kunnen zelf hun favoriete spel meenemen of aangeven wat ze graag zouden willen spelen. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door ondernemer Lindenburg. Zij dragen bij met een hoop spelletjes. De entree is gratis, evenals de eerste kop koffie of thee.

Lees ook

Kaas van Schut brengt weer een kaaswinkel naar Ommen

(Advertorial) OMMEN – Het centrum van Ommen heeft sinds vorig weekend weer een kaaswinkel. Met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.