Home / / T’Uliefeest met Duitse klasses en brute kracht

T’Uliefeest met Duitse klasses en brute kracht

HOONHORST – Met 300 trekkers, mooie klasses en spannende finales kijkt de organisatie terug op weer een superfeest. Hier en daar moest een bui getrotseerd worden, maar het was prima te doen langs de baan. Op vrijdagavond was te zien hoe de Duitse klasse hoger aan kon haken en hierdoor meer kracht kreeg. Op zaterdag denderden trekkers van verschillende formaten, leeftijden en met veel vermogen over de baan en was er onder meer de sprintklasse. In de feesttent trad op vrijdag de band Alive op en de zaterdagavond was gereserveerd voor Harten 10 en de feestband Solidair.

Foto: Jasper Nijland Photography

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.