Home / / Training mentale weerbaarheid

Training mentale weerbaarheid

DALFSEN – Vanaf woensdag 23 oktober geeft Impluz vier trainingen in het kader van mentale weerbaarheid in de Trefkoele +. Tijdens deze bijeenkomsten worden handvaten aangereikt om (beter) om te gaan met stress, slaapproblemen of negatieve gedachten. Daarnaast leert Impluz hoe er een goede balans kan ontstaan tussen draaglast en draagkracht. De bijeenkomsten zijn op 23 en 30 oktober en op 6 en 13 november van 19.00 tot 21.00 uur. Voor deelnemers uit Dalfsen zijn er geen kosten aan verbonden. Een verwijzing is niet nodig, Opgave is wel noodzakelijk. Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met het secretariaat van Impluz: 0570-604900 of via info@impluz.nl. www.impluz.nl/cursussen

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.