Home / / Themabijeenkomst over het puberbrein

Themabijeenkomst over het puberbrein

LEMELERVELD – Op 29 oktober houdt Pubercafé Lemelerveld een themabijeenkomst over het puberbrein. Ouders en verzorgers van jongeren zijn van harte uitgenodigd in Café Lemelerveld om deze bijeenkomst bij te wonen.

Twee gastsprekers, professionals uit de zorg, leggen uit hoe de ontwikkeling van het puberbrein in zijn werk gaat. Er is aandacht voor ervaring uit de praktijk en er worden tips gegeven over het omgaan met pubers. Deze informatieve en interactieve thema-avond is een activiteit van het Pubercafé Lemelerveld, ontstaan uit een samenwerking van betrokken ouders uit Lemelerveld en Saam Welzijn. Het is gericht op ontmoeting, uitwisseling en steun voor en door puberouders. Aanvang: 19:30 uur. Om 20:00 uur start het programma . Aanmelden kan via: pubercafelemelerveld@gmail.com

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.