Home / / Superfilms en Spoom in Stoomfabriek

Superfilms en Spoom in Stoomfabriek

DALFSEN – Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober kunnen de filmliefhebbers hun hart opalen in De Stoomfabriek: eerst met Ruben Smit in de fraaie documentaire ‘Wad’, met schitterende en spectaculaire beelden van de strijd om en in de Waddenzee. Vervolgens bij de, met drie Gouden Kalveren bekroonde, indrukwekkende speelfilm ‘Dirty God’ van de Nederlandse regisseur Sacha Polak.

Een vrouw raakt verminkt door een wraakactie van haar ex en vecht zich terug naar zichzelf, haar dochtertje en naar de wereld om haar heen. Ontroerend, confronterend en leerzaam: De sterke, veerkrachtige vrouw Jade wordt bijna voelbaar gespeeld, nee geleefd door Vicky Knight, die zelf als kind brandwonden opliep. Beste film, beste regie en beste muziek; de drie Gouden Kalveren garanderen een prachtige filmavond. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur en de toegang bedraagt 5,50 euro.

In een reis om de wereld in 80 minuten neemt het populaire salonorkest Spoom zondagmiddag 20 oktober zijn luisteraars om 15.00 uur mee op een muzikale rondreis door diverse werelddelen. Spoom staat altijd garant voor perfect uitgevoerde, stemmige dans- en luistermuziek en heeft inmiddels een vast publiek aan zich weten te binden. Tijdig reserveren is noodzakelijker dan alleen maar gewenst! Herfstvakantiefilm voor de jeugd

Met de Nederlands nagesynchroniseerde speel- en animatiefilm ‘Janneman Robinson en Poeh’ staat er op woensdagmiddag 23 oktober om 15.00 uur weer een heerlijke Disneyfilm klaar voor de jongere jeugd. Met oude vriendjes als Knorretje en Teigetje zorgt Winnie de Poeh ervoor, dat de verdwenen tas van Janneman…..ja, wat is er eigenlijk met die tas? Een fijne familiefilm voor jong en oud.

Kaarten á 5,50 euro zijn net als de entreebewijzen voor de andere voorstellingen verkrijgbaar bij Primera, aan de zaal of via de site; www. theaterdestoomfabriek.nl.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.