Home / / Stichting Platform Gehandicapten viert 25-jarig jubileum

Stichting Platform Gehandicapten viert 25-jarig jubileum

DALFSEN – Stichting Platform Gehandicapten Dalfsen vierde op 10 oktober een bescheiden feestje in het Pluscafé van de Trefkoele. Naast voorlichting op basisscholen kaartte het Platform tal van zaken de afgelopen jaren met succes aan; Zo kregen de Hervormde Kerk en het oude postkantoor een hellingbaan, werden entrees van gebouwen en winkels verbreed en werden de beide stuwen over de Vecht rolstoeltoegankelijk. Ook kwamen er blindengeleidebanen. In de week van de toegankelijkheid is hier feestelijk bij stilgestaan met de vrijwilligers en de organisaties waarmee samengewerkt wordt. Het Platform blijft niet stilzitten, er is nog genoeg werk te doen voordat de inclusieve samenleving in Dalfsen een feit is.

Ronald Kamphuis, Jumbo, Albert Huisjes, AH en Luuk Tijs Plus kregen deze avond namens Stichting Platform Gehandicapten Dalfsen een pluim uitgereikt voor hun winkels die voor gehandicapten optimaal toegankelijk zijn.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.