Home / / Steun een vereniging of een goed doel met glasvezelaanmelding

Steun een vereniging of een goed doel met glasvezelaanmelding

(Advertorial)

Glasvezel is de toekomst. Een snelle en stabiele verbinding voor internet, televisie en telefonie is niet meer weg te denken. Als onafhankelijke partij is Voscomtronics, IT-specialist uit Ommen, de tussenpersoon om de juiste aanbieder in glasvezel te kiezen.

Misschien is onze huidige verbinding nog goed genoeg, maar ons internetverbruik groeit in een razend tempo. Indien 35% van de kern zich aanmeldt, dan komt er glasvezel. Halen we dat percentage, maar u heeft zich niet aangemeld vóór 3 december, dan kost glasvezel minstens 995 euro. Halen we 35% niet? Dan is het de vraag of er nog glasvezel komt in de kleine kernen. Voscomtronics laat het niet alleen bij de aanmelding. Per aanmelding geeft het bedrijf 10 euro aan een plaatselijke vereniging of aan een goed doel. Kijk op www.vct-ommen.nl/steunmijnclub voor meer informatie.

Vraag kosteloos en vrijblijvend advies op via www.vct-ommen.nl. 0529-452113 of glasvezel@voscomtronics.nl, of kom langs in de winkel.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.