Home / / Sports4Kids ook in het najaar

Sports4Kids ook in het najaar

Gratis deelnemen aan diverse activiteiten

DALFSEN – Sports4Kids is hét naschoolse sportprogramma in de gemeente Dalfsen voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Het sportprogramma draait al het hele jaar op volle toeren, maar ook in het najaar zijn er nog genoeg activiteiten om aan deel te nemen. Deelname aan Sports4kids is kosteloos.

Deelname geeft kinderen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende sporten en sportaanbieders. Ook daagt het jongeren uit om na schooltijd lekker actief in beweging te komen met andere kinderen. Sportief, gezond en gezellig! Deelname aan de activiteiten is geheel gratis!

Gedurende het jaar hebben al ruim 1000 kinderen deelgenomen aan de verschillende sporten. Er worden constant nieuwe activiteiten toegevoegd. Voor iedereen die nog ergens aan wil deelnemen: vol = vol, dus wacht niet te lang met aanmelden. De komende maanden zijn er onder andere nog de volgende activiteiten om aan deel te nemen: basketbal, tafeltennis, trefbal, judo, badminton, apenkooi en zelfverdediging/weerbaarheidstraining. Kijk voor meer informatie, het aanbod en voor aanmelden op www.dalfsenbeweegt.nl.

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.