Home / / Snelst groeiend sokkenmerk van Nederland Sock My Feet beloont Shoes By Stef in Ommen met prijs

Snelst groeiend sokkenmerk van Nederland Sock My Feet beloont Shoes By Stef in Ommen met prijs

OMMEN – Shoenenwinkel Shoes By Stef uit Ommen is uitgeroepen tot winnaar voor haar mooiste Sock My Feet etalage. Brand Ambassador Arjan de Jong van Sock My Feet heeft de hoofdprijs, een stedentrip naar Valencia, overhandigd aan Stephanie Bruin.

Uit meer dan honderd inzendingen van kleding- en schoenenwinkels in binnen- en buitenland is Shoes By Stef tot winnaar uitgeroepen vanwege het Spaanse oog voor detail, de aankleding en de totale uitstraling in het straatbeeld.

Sokken zijn vaak ondergeschikt aan je outfit en hebben een suf imago. Dat kan en móet anders, dachten de oprichters van Sock My Feet begin 2018. Daarom heeft het sokkenmerk een revolutionaire manier van sokken maken ontwikkeld. Het resultaat zijn sokken van Egyptisch katoen, voorzien van een eindeloze variatie in fotoprints. Prikkelend en een beetje provocerend, maar altijd stijlvol. Momenteel worden de sokken verkocht in meer dan 500 winkels verdeeld over acht landen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.