Home / / Sing-in Grote Kerk Dalfsen

Sing-in Grote Kerk Dalfsen

DALFSEN – Op zondagavond 27 oktober wordt er in de Grote Kerk aan het Kerkplein te Dalfsen een Sing-in gehouden. Thema is: ‘Wees sterk en moedig’.

Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in; er is geen preek. De band bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Jan Kramer (gitaar), Linda Holsappel en Marlissa Dijk (dwarsfluit), Leonardo van Lenthe (viool) en Edwin Vetkamp (basgitaar). Bij de kinderliederen mogen de kinderen op het podium meezingen. Er is gelegenheid om een keuzelied op te geven uit Hemelhoog, voorkeurslijstjes aanwezig. Alle liederen zullen worden geprojecteerd. De toegang is vrij.

De collecte die gehouden wordt is bestemd voor St. Edukans: vluchtelingkinderen uit Syrië weer naar school helpen. De Sing-in begint om 19.00 uur en na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie, thee en limonade. De organisatie ziet in de Sing-in een mooie invulling voor het extra uur dat we dat weekend vanwege de wintertijd hebben.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.