Home / / Saam Welzijn organiseert spooktocht in Palthebos

Saam Welzijn organiseert spooktocht in Palthebos

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt op 8 november, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers, een spooktocht in Nieuwleusen. Deze spooktocht begint een aardig fenomeen te worden, inmiddels is dit al het vijfde jaar.

Dit jaar zal het nog enger zijn dan voorgaande jaren. Het Palthebos is volledig onveilig terrein tijdens deze griezelige avond. Het zit vol met enge spoken die een verhaal tot ‘leven’ laten komen. Deze spooktocht is voor kinderen van 11 tot en met 16 jaar. Verzamelen om 20.00 uur op de parkeerplaats tussen de grote kerk en het Witte Peerd in Nieuwleusen. De avond duurt tot 22.00 uur, kosten zijn 2 euro per persoon. Dit is inclusief een broodje knakworst en drinken.

Opgeven kan via www.saamwelzijn.nl/spooknieuwleusen. De voorkeur voor groepjes mag na aanmelding gemaild worden naar: h.vdberg@saamwelzijn.nl.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.