Home / / Reserveer een plaats op de yogamat

Reserveer een plaats op de yogamat

OUDLEUSEN – Op maandag 4 november starten er yogalessen van Saam Welzijn, onder leiding van Monique Klosse. Deze vinden plaats in de Wiekelaar in Oudleusen van 19.30 tot 20.30 uur. Deze yogalessen bestaan uit oefeningen uit diverse stromingen van yoga die een grote uitwerking hebben op lichaam en geest. De oefeningen zijn niet moeilijk om te doen en zijn voor iedereen toegankelijk. Meedoen is belangrijker dan een perfect uitgevoerde oefening. Een uur voor onszelf om alles even los te laten, om in ons lichaam te komen en om heerlijk ontspannen de deur uit te gaan. Iedere les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening en na de les is er gelegenheid om met elkaar iets te drinken en van gedachten te wisselen. De voordelen van het beoefenen van yoga zijn onder meer dat het slaapbevorderend is, het creëert lichamelijke balans, lenigheid en sterkere spieren. Neem bij belangstelling contact op met: Saam Welzijn: 0529- 793012.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.